“Selama 25 Tahun Saya Lalai..”
Sebak dan terharu baca kisah akak ni. Hidayah Allah boleh datang bila-bila masa, pada sesiapa sahaja, dan melalui apa saja. Sentiasalah kita berdoa agar setiap detik hidup kita dinaungi taufik dan hidayah Allah.
 
 

Assalamualaikum..

 

saya baru join group ni. nak share cerita., sesungguhnya selama 25 tahun hidup saya lalai. Sekarang baru merangkak mencari redha Allah.
 
Sungguh saya takot bile bayangkan azab kat sana nanti. Doakan saya terus istiqomah. dipanjangkan umur untuk terus mendidik anak-anak serta suami…
 
Semalam saya risik untuk pinang FTR, tapi sayangnye baki dalam bank hanya ada RM100++ je..
 
Dah tekad nak menyimpn bila suami bagi belanja, tuptup petang semalam suami bagitahu bos bagi advance gaji 1500..
Allah, jatuh air mata saya bila dapat pinang FTR.. Sungguh Allah dengar rintihan hati saya untuk cari jalan menuju ke arah Nya.
 
Doakan saya  dipinjamkan lagi umur.. Dapat didik anak-anak dan bimbing suami bersama-sama.. Kami suami isteri masih kurang ilmu..
 
Allah hadirkn hidayah pada saya dulu, moga lepas ni giliran suami pulak Allah hadirkan hidayah..amiin..
 
Doakan saya ye dipermudahkan urusan dan doakan jugak semoga Allah beri hidayah pada suami saya.. Saya nak bersama sehingga ke syurga..

.

 

 

        

 

 

Ya Allah permudahkan urusan akak ni sekeluarga. Aamin Ya Allah Ya Mujib..
 
Ini salah satu contoh hidayah Allah yang datang melalui FTR. Tak kira dari mana medium pun yang penting jangan putus asa untuk kita mempelajari ilmu.
 .
 
Kerana  ILMU adalah cahaya yang menerangi kehidupan. 
 
.
Syakirah Kapli
Skuad Elit FTR
 
Info FTR klik –  www.wasap.my/60194917769/FTR
 
03 June 2018

 

 

 

 

#TipMagnetRezeki

Berkongsi Tips Dan Kisah Keajaiban Rezeki

edukacja 

HOME

BLOG

PRODUK