#TipMagnetRezeki

Berkongsi Tips Dan Kisah Keajaiban Rezeki

edukacja 

HOME

BLOG

PRODUK

Ini kisah Shahira (bukan nama sebenar).

 

 

Suatu ketika dulu, dia pernah rasa satu perasaan yang… bila kita berbelanja / shopping / spend duit > duit berkurang, kita akan rasa macam...

 

 

“Alamak duit dah berkurang. Hmm…”

 

 

Apatah lagi jika kita belum orang kaya raya yang ada duit berlimpahruah. Makin spend, makin duit masuk. 

 

 

Orang kata, “Tak habis satu keturunan bila spend duit sebab kaya sangat.” :)

 

 

* * * * *

 

 

Satu hari dia scroll FB. Jalan situ sini. Dia terjumpa satu amalan. Amalan itu adalah amalan Terapi Dompet Berisi (TDB).

 

 

Sejak itu dia cuba amalkan dan alhamdulillah, apa yang dia rasa selepas itu, dia tak rasa berkurangan walaupun selepas belanja beli sesuatu. 

 

 

Bukan tu je. Ada satu masa dia hanya dapat gaji 1/2 bulan, Allah “cukupkan” perbelanjaan dia. Ada je orang belanja dia makan minum. Orang yang belanja tu tak minta dia ganti pun. Subhanallah.

 

 

Terapi Dompet berisi ni di susun kemas dalam sebuah  ebook yang diberi nama Ebook Terapi Dompet Berisi (TDB).

 

 

Ia ni ditulis oleh individu yang dah amal dan rasa keajaiban amalan ni supaya lebih ramai lagi menikmati rasa CUKUP malah lebih dari cukup, tidak lagi gusar untuk berbelanja.

Senang je nak amalkan. Ada 3 perkara kena buat bila berbelanja.

 

 

        Masa nak belanja dan bagi duit tu baca ayat #1

 

 

        Bila dah berbelanja kena baca ada satu surah yang biasa kita baca.

 

 

        Dan lagi satu, bila kita terasa gusar dengan rezeki cepat-cepat sebut ni _______________.

 

 

Ha.. Amalan ni semua akan didedahkan dalam ebook Terapi Dompet Berisi. :)

Selain langkah-langkah terapi untuk diamalkan, dalam ebook TDB edisi Premium ni turut dikongsikan ...

 

 

         3 Fakta Penting Yang Bakal Mengubah Mindset Anda Tentang Rezeki.

 

 

         2 Teknik Bonus Menjemput Rezeki Melimpah

 

 

         Siapa yang beli melalui link ni juga akan dapat BONUS istimewa berupa Group VIP TDB.

 

 

Dalam group nanti kita boleh disscus dan berkongsi pengalaman, amalan dan insyaAllah tips-tips rezeki akan dikongsikan secara PERCUMA.

 

 

 

+ + + + + + + + + +

Hari Pelancaran

Rm10

(Habis)

 

 

Harga sekarang

Rm20

 

 

Tapi tunggu dulu!

 

 

Sempena penghujung Ramadan ini saya nak buka semula promosi ebook ini untuk 30 orang terawal.

 

 

Promosi Ramadan

 

RM15 sahaja !!

 


Jom dapatkan sekarang! Klik butang di bawah.

 

 

 

 

 

 

 

P/s: Ini ialah ebook (buku digital).

Bukan buku fizikal.

" Hari ini hari ke-4 saya guna Terapi Dompet Berisi. Ada keajaiban yang saya dapat hari ini.

 

Sewaktu beratur membayar barang dapur di pasaraya, Allah hadirkan seorang aunty berbangsa Cina nak pinjam kad ahli saya sebab dia nak hadiahkan point kad pada saya.

 

Alhamdulillah, dengan point tersebut saya boleh tukarkan kepada voucher.

1st time keajaiban ini berlaku pada saya. Saya rasa sangat bahagia dan seronok nak share pada sahabat lain tentang TDB ini.

 

Kini saya lebih tenang sebab saya tahu saya ada Allah yang Maha Kaya. Nak belanja pun rasa best sebab boleh apply teknik ni.

 

Rasa seronok bila dah bayar harga barang sebab Allah pilih saya sebagai pengagih rezeki-Nya. Terima kasih Che Happy.

 

Semoga dengan asbab puan kongsi ilmu ini, Allah masukkan puan ke dalam syurga-Nya di akhirat nanti. Aamin Ya Mujib."

 

- FA (Pengamal TDB)

Apa Kata Pembaca &

Pengamal TDB ?

Oh ya.. Saya ada sediakan group VIP TERAPI DOMPET BERISI di telegram supaya kita dapat amal dan istiqamah sama-sama sambil berkongsi cerita.

 

Jom baca cerita mereka ...

Best ke best uolss.. Hehe

Bila kita sering rasa gusar, rasa tak cukup, duit kita akan makin tak cukup,

sebab KITA MENARIK APA YANG KITA FIKIR. Gitew.. :)

 

InsyaAllah terapi ini jika diamalkan konsisten 21 hari, kita akan rasa perubahannya.

 

Malah ada yang baru amal 3-4 hari pun dah beri feedback yang sangat positif,

dah rasakan keajaiban yang sebelum ni tak pernah terjadi pada dirinya.

 

Tahukah Anda ... 

Macam mana nak buat terapi ni?

 

Apa lagi yang akan dipelajari

dalam ebook TDB ni?

Berapa Harga Ebook ni?

TERAPI DOMPET BERISI