#TipMagnetRezeki

Berkongsi Tips Dan Kisah Keajaiban Rezeki

edukacja 

HOME

BLOG

PRODUK

15 RAHSIA ASAS REZEKI

" Buat apa yang kita tak biasa buat,

kita akan dapat apa yang kita

tak biasa dapat. "

Saya percaya, anda dah pun banyak sangat membaca buku rezeki, beli macam-macam panduan cepat kaya, siap pergi macam-macam seminar kaya dan berjaya kan?

 

Dah banyak melabur, tapi pulangan?

Belum seperti yang dimahukan. 

Masih belum berkesan.

 

Sebabnya?

Anda tak tahu apa yang patut anda perbetulkan terlebih dahulu.

 

Iaitu asas WAJIB kenapa nak kaya, berjaya dan bahagia dari akar umbi!

 

Ya, ia perkara asas pertama kena dibetulkan terlebih dahulu sebelum kita memulakan usaha untuk menjadi kaya, bahagia dan banyak rezeki.

 

Bila ianya basic / ASAS, ia terpakai sepanjang zaman.

 

Ketahui rahsianya di dalam buku ini.

Hampir 6000 unit terjual

dalam masa sebulan !!!

Ketika ramai masih berkira-kira nak dapatkan full pakej FTR, ramai yang masih cakap tak mampu, sedang kumpul duit dan lain-lain, Pn Nora Yusof keluarkan buku 'mini FTR' yang diberi nama 15 Rahsia Asas Rezeki.

 

Alhamdulillah ramai yang tak nak ketinggalan mendapatkannya melalui pre order.

 

Bukunya belum siap, depa dah tertanya-tanya bila buku nak sampai. Hehe

 

Akhirnya ....

Wow !

Kelam kabut jadinya para stokis FTR!

Testimoni Gempak RAR

Walau bagaimanapun alhamdulillah semuanya berjalan lancar. Yang order dah pun selamat dapat buku masing-masing.

 

Tapi.. Tapi.. wajah yang ceria dapat buku bertukar sebak dan tersendu akibat penangan mini FTR nih. Huhu.

 

Lihat respon di bawah

Banyak lagi respon pembaca yang best-best, tak muat nak letak semua kat sini. Sahabat semua boleh baca di channel testimoni RAR.

 

Klik butang di bawah.

Jika sahabat semua berhajat nak perbaiki balik benda paling asas yang perlu diperbaiki tu, usah lengah-lengah lagi untuk dapatkan buku RAR ni ya.

 

InsyaAllah, bila dah faham 15 rahsia ni, setiap urusan akan jadi mudah dan lancar. Hidup kembali tenang, hati jadi lapang dan ketika tu insyaAllah menderu-deru rezeki mendatang.

 

Bagi yang belum miliki full pakej FTR,  ini peluang terbaik untuk rasa sendiri pengalaman #BacaBacaSentap tulisan Nora Yusof. Hehe. Mudah-mudahan Allah rezekikan sahabat dapatkan 1  pakej lengkap nanti.

 

Bagi yang dah pernah beli FTR, tak perlu bagitau dah, depa awal-awal lagi booking semasa pre order haritu. Ini adalah tajuk-tajuk tambahan dari buku FTR yang wajib di baca! Hihi

 

Jom tengok isi kandungannya..

Jadi...

Berapa pelaburan harus dikeluarkan untuk buku mini ni?

Ok sebelum beritahu harga, saya cerita sikit tentang buku ni ya.

 

+ Buku ni bersaiz mini (A6) +

+ Setiap muka surat berwarna +

+ Mengandungi 107 muka surat +

+ Kertas tebal dan berkualiti +

HARGA KASIH SAYANG BUKU RAR..

 

RM25.90

sahaja

 

 

Di bawah ni adalah senarai harga buku dan postage berdasarkan bilangan.

Digalakkan anda dapatkan lebih dari satu untuk jimat kos pos. Cuba tanya akak sebelah meja tu, kot nak order sekali. Hehe

 

Psst.. Nak habaq sesiap, harga buku ni tak tetap, akan naik secara berperingkat, saya akan inform harga terkini melalui whatsapp bila uols nak order nanti tau..

 

Okay...

Macam mana nak order?

Lepas dah kumpul order dengan jiran tetangga, rakan pejabat semua, dah decide nak dapatkan berapa unit, terus hubungi saya melalui whatsapp ya. Link whatsapp seperti di bawah. Klik jer, insyaAllah saya respon segera.

 

www.wasap.my/60194917769/nakorderRAR

 

- Syakirah Kapli -

 

Percuma Tasbih Digital !!

 

Dengan pembelian 5 unit RAR anda akan dapat 1 unit tasbih digital secara percuma.